Na tieto skvelé panini som narazila na beerfeste, tu v Bratislave. S kamoškou sme sa ten večer rozhodli namiesto piva ochutnať domáce vínko z Modry. Nebolo to jediné čo sme vyskúšali a neodolali sme tejto pochúťke - panini.
Príprava Vám zaberie pár minút, môžete ich použiť na raňajky, malý obed, či nabaliť si ich na nejaký ten trip.
Potrebujeme: (2 malé bagetky)
- 1 veľká bageta (najlepšia je celozrnná a chrumkavá)
- bazalkové pesto
- 1-2 hrste rukoly
- 4-5 cherry rajčín
- syr
- 4-5 čiernych olív
Bagetku prekrojíme na 2 časti a každú časť prekrojíme na polovice. Pre chrumkavejšiu chuť použijeme hriankovač. Jednu polovicu bagetky natrieme bazalkovým pestom.
Pridáme ostatné ingrediencie a jeme koľko vládzeme :)
Vypadá to nádherně, dala bych si hned, jen bych vyměnila bazalkové pesto, protože to nemusím =)
OdpovedaťOdstrániťVážne? To je obrovská škoda, pretože všetky ingrediencie sa navzájom krásne prepájajú a bez pesta by to asi nebolo ono :) Ale môžete skúsiť pesto nahradiť, potom mi napíšte Vašu skúsenosť ;)
OdpovedaťOdstrániť