nedeľa, 4. januára 2015

Panini


Na tieto skvelé panini som narazila na beerfeste, tu v Bratislave. S kamoškou sme sa ten večer rozhodli namiesto piva ochutnať domáce vínko z Modry. Nebolo to jediné čo sme vyskúšali a neodolali sme tejto pochúťke - panini. 
Príprava Vám zaberie pár minút, môžete ich použiť na raňajky, malý obed, či nabaliť si ich na nejaký ten trip. 

Potrebujeme: (2 malé bagetky)
  • 1 veľká bageta (najlepšia je celozrnná a chrumkavá)
  • bazalkové pesto
  • 1-2 hrste rukoly
  • 4-5 cherry rajčín
  • syr 
  • 4-5 čiernych olív 
Bagetku prekrojíme na 2 časti a každú časť prekrojíme na polovice. Pre chrumkavejšiu chuť použijeme hriankovač. Jednu polovicu bagetky natrieme bazalkovým pestom. 



Pridáme ostatné ingrediencie a jeme koľko vládzeme :) 


2 komentáre:

  1. Vypadá to nádherně, dala bych si hned, jen bych vyměnila bazalkové pesto, protože to nemusím =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážne? To je obrovská škoda, pretože všetky ingrediencie sa navzájom krásne prepájajú a bez pesta by to asi nebolo ono :) Ale môžete skúsiť pesto nahradiť, potom mi napíšte Vašu skúsenosť ;)

    OdpovedaťOdstrániť